Kuljetus Tuomet

Jordbyggarna koncentrerar sig på kärnverksamheten

Familjen Tuomi från Ylistaro har i snart 40 år utfört underhålls- och schaktningsarbeten. Idag sysselsätter företaget Kuljetus Tuomet Oy 13 personer. När både personalen och maskinparken ökade i antal började det kännas som att försäkringarna inte längre hängde med. Därför konkurrensutsatte företaget ett antal försäkringsmäklare och valde till slut Risk Consult.

”Redan den första konkurrensutsättningen av försäkringarna sparade stora summor åt oss”, berättar vd Hannu Tuomi. ”Dessutom kan personalen nu koncentrera sig på mera produktivt arbete, då försäkringarna sköts av en expertpartner.”

Inom ramen för ett serviceavtal har vi hand om alla företagets försäkringar. Vi hjälper dem med att göra regelbundna konkurrensutsättningar och bedömningar av egendomens värde. Vid behov hjälper vi också med skaderådgivning.

”Vi rekommenderar Risk Consult som försäkringsmäklare eftersom det är lätt att ha att göra med dem och eftersom man sparar pengar. Samarbetet har pågått i flera år och fungerat mycket bra”, säger Tuomi.

Relaterade artiklar