CLT Plant

Vakuutusmeklari auttoi puuelementtitehdasta uuden vakuutusyhtiön löytämisessä

CLT Plant valmistaa Kauhajoella sijaitsevissa tuotantotiloissaan CLT-massiivipuulevyä, josta odotetaan suomalaisen puurakentamisen mullistavaa hittituotetta. Yritys työllistää tällä hetkellä 15 henkilöä ja sen liiketoiminnan suurimmat riskit liittyvät tuotevastuuseen ja tuotannon keskeytymiseen. Syksyyn 2018 saakka CLT Plant hoiti vakuutukset itse, kunnes tie silloisen vakuutusyhtiön kanssa nousi pystyyn.

“Toimintamme oli kasvanut niin suureksi, etteivät he halunneet enää vakuuttaa meitä”, ihmettelee toimitusjohtaja Petri Hyvönen.

“Totesimme tarvitsevamme apua uuden yhtiön valitsemisessa ja kokonaisuuden kilpailuttamisessa. Saimme vinkin, että vakuutusmeklari Sinikka Laakso on pätevä näissä hommissa. Otimme yhteyttä ja siitä yhteistyömme Risk Consultin kanssa alkoi.”

Vakuutusmeklarin johdolla vakuutusten kilpailutus sujui suoraviivaisesti ja uusi vakuuttaja löydettiin. CLT Plantilla oli melko tarkka käsitys tarvitsemansa vakuutusturvan laajuudesta, mutta ammattitaidollaan Laakso löysi vielä muutamia pieniä parannuskohteita. Hyvönen kertoo olevansa erittäin tyytyväinen prosessin etenemiseen ja tiedonkulkuun eri vaiheissa.

“Lisäksi Sinikalla oli vakuutusyhtiöiden toimintatavoista kokemusperäistä arvokasta tietoa”, hän lisää.

Kilpailutuksen jälkeen solmittiin hoitosopimus, jonka puitteissa Risk Consult hoitaa vakuutussopimusten päivittämisen aina tarvittaessa sekä vahinkotilanteiden selvittelyn. Onneksi vahinkoja ei ole toistaiseksi sattunut.

“Ainahan vahingon mahdollisuus on olemassa. Mutta ainakaan meidän ei tarvitse murehtia näitä asioita päivittäin, kun vakuutusturva on viritetty kuntoon ammattilaisen kanssa”, Hyvönen päättää.

Jutussa mainitut palvelut

Lisää samasta aiheesta