Riskienhallinta

Onko riski yrityksellesi uhka vai mahdollisuus?

Riskienhallinta

Järjestelmällinen riskienhallinta on yksi yrityksen menestystekijöistä. Voit hallita ja johtaa vain tunnistettuja riskejä. Riskien toteutuminen johtuu usein siitä, että riskejä ei ole tunnistettu tai tunnistettuja riskejä ei ole käsitelty eikä dokumentoitu. Risk Consultin riskienhallintapalvelut auttavat sinua pääsemään alkuun riskienhallinnassa tai ottamaan käyttöön riskienhallintajärjestelmän. Yhdessä voimme toteuttaa myös kokonaisvaltaisen riskienhallinnan kehittämisprojektin.


Riskienhallintapalvelumme

Riskienhallintakoulutuksen starttipäivä

Järjestämme riskienhallintakoulutusta, kun yrityksellä tai yhteisöllä on tarve päästä alkuun riskienhallinnassa tai vahvistaa olemassa olevia käytäntöjä. Koulutuksessa tarjoamme työkaluja turvallisuusjohtamiseen, kerromme hyvistä käytännöistä ja edistämme organisaatioiden positiivista turvallisuuskulttuuria. Koulutus toteutetaan työpajamuotoisesti yritykselle räätälöitynä. Näin osallistujat voivat heti viedä omiin työtehtäviinsä tiedon, mihin asioihin tulisi kiinnittää enemmän huomiota riskien hallitsemiseksi. Saatavana myös verkkokoulutuksena!

Hinta 1500 € + alv/päivä (6 h)
+ materiaali- ja matkakulut

Lue lisää riskienhallinnan koulutuspäivästä

 

Riskienhallintajärjestelmän käyttöönotto

Autamme asiakkaitamme riskienhallintajärjestelmän käyttöönotossa. Valitse tämä palvelu, kun haluat varmistaa yrityksesi riskienhallinnan järjestelmällisen seurannan ja raportoinnin sekä kokonaisriskikuvan nopean hahmottamisen.

Pakettihinta sisältää 4-6 h ohjattua aikaa asiakkaalla. Toteutamme riskienhallintajärjestelmän käyttöönoton yhteistyössä  Granite Partnersin kanssa. Maksu ei pidä sisällään Granite Partnersin palvelumaksuja.

Hinta 950 € + alv (4-6 h)
+ matkakulut ja Granite Partnersin palvelumaksut

 

Kokonaisvaltaisen riskienhallinnan käynnistäminen ja ohjaus

Kokonaisvaltaisen riskienhallinnan (ERM) tavoitteet ovat:

 • selvittää systemaattisesti merkittävät liiketoimintariskit
 • lisätä osallistuvan henkilöstön riskitietoisuutta
 • antaa johdolle yleiskuva riskeistä
 • kohdentaa turvallisuutta parantavat toimenpiteet oikein
 • varmistaa toiminnan häiriöttömyys ja keskeytymättömyys.

Tarjoamme palveluja yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat lähestyä riskienhallintaa ja sen kehittämistä systemaattisesti. Käynnistämis- ja ohjauspalvelussamme kartoitamme riskit ja toimenpiteet työryhmätyöskentelyssä ja haastatteluissa. Muodostamme kokonaiskuvan liiketoimintaan vaikuttavista riskeistä ja laadimme alustavan riskienhallintasuunnitelman.

Projekti vie ajallisesti noin 2-3 kuukautta ja käytämme siihen 3-5 lähipäivää yhdessä yrityksen tai yhteisön edustajien kanssa.

ERM, Enterprise Risk Management viitekehys

 

Räätälöidyt riskienhallinnan palvelut

Toteutamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan räätälöidysti myös muita riskienhallintapalveluja. Tällaisia voivat olla esimerkiksi

 • toimipaikkakohtainen riskien arviointi ja suositukset riskien parempaan hallintaan
 • vastuu- ja sopimusriskien kartoitus

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin etsimme sopivan toteutusmuodon.

Ota yhteyttä

  Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, puh. 010 3150 860

   

  Risk Consultilla riskienhallintapalveluja toteuttavat vakuutusmeklarit Marjo Nyström ja Mikko Koskensyrjä ovat sertifioituja EOQ Risk Managereita.

  Toteutamme riskienhallinnan palvelut yhdessä Granite Partnersin kanssa.

  Kysy mitä tahansa yrityksen vakuuttamisesta - ilmaiseksi. Varaa konsultaatio