Suomalaisen vakuutusmeklaritoiminnan pioneeri

Risk Consultin tiimi 2022

Tarjoamme vakuutusneuvontaa yli 30 vuoden kokemuksella ja toimialarajat ylittävällä osaamisella, sillä meklareillamme on vakuutusmeklaritutkinnon ohella monipuolista taustaa mm. talouden, tekniikan ja lainsäädännön saralta. Useimmat heistä ovat myös Risk Consultin osakkaita, joten sinua palvellaan yrittäjähenkisellä otteella ja innolla. Tutustu meklareihimme

Asiakkainamme on kaikenkokoisia toimijoita isännöitsijätoimistoista julkishallintoon ja pk-yrityksistä kansainvälisiin teollisuuskonserneihin. Tällä hetkellä Risk Consultissa työskentelee kymmenen asiantuntijaa, jotka palvelevat asiakkaita ympäri Suomen. Päätoimipisteemme sijaitsee Vaasassa.

Olemme Suomen Vakuutusmeklariliiton jäsenenä mukana kehittämässä suomalaista meklaritoimintaa ja siitä tiedottamista.

Asiakaskokemuksia

Vakuutusmeklari säästää valaistusasiantuntijan aikaa ja rahaa

Älykkäitä valaistusratkaisuja kuluttajille ja sähköalan ammattilaisille tarjoava kotimainen Airam Electric Oy Ab on luottanut Risk Consultin vakuutusmeklaripalveluihin jo vuodesta 2016. Yli satavuotiaalle yritykselle on tärkeää, että vakuutukset turvaavat kattavasti ja että vakuutusasioiden hoito ei nielaise liikaa aikaa talousjohtajan kalenterista.