Suomalaisen vakuutusmeklaritoiminnan pioneeri

Risk Consultin tiimi 2022

Tarjoamme vakuutusneuvontaa yli 30 vuoden kokemuksella ja toimialarajat ylittävällä osaamisella, sillä meklareillamme on vakuutusmeklaritutkinnon ohella monipuolista taustaa mm. talouden, tekniikan ja lainsäädännön saralta. Useimmat heistä ovat myös Risk Consultin osakkaita, joten sinua palvellaan yrittäjähenkisellä otteella ja innolla. Tutustu meklareihimme

Asiakkainamme on kaikenkokoisia toimijoita isännöitsijätoimistoista julkishallintoon ja pk-yrityksistä kansainvälisiin teollisuuskonserneihin. Tällä hetkellä Risk Consultissa työskentelee kymmenen asiantuntijaa, jotka palvelevat asiakkaita ympäri Suomen. Päätoimipisteemme sijaitsee Vaasassa.

Olemme Suomen Vakuutusmeklariliiton jäsenenä mukana kehittämässä suomalaista meklaritoimintaa ja siitä tiedottamista.

Asiakaskokemuksia

Oma vakuutusmeklari on monialakonsernin luottopakki

Carinafour on suomalainen konserni, jonka monipuoliseen toimintaan sisältyy niin ohjelmointia kuin raskaiden tavaroiden liikuttelua. Konsernin pääyrityksistä Carina Solutions kehittää materiaalin- ja prosessinhallinnan sovelluksia, Carina Manufacturing valmistaa moduulirakenteita rakennus- ja telakkateollisuudelle ja Navaltek suunnittelee huoltonostimia laivoihin.