5 syytä käyttää vakuutusmeklaria

Yhteistyö vakuutusmeklariyhtiö Risk Consultin kanssa tuo yrityksille merkittäviä hyötyjä. Nyt listaamme niistä viisi keskeisintä.

1. Vakuutusturva ilman aukkoja ja turhia vakuutuksia

Riippumattomina asiantuntijoina vakuutusmeklarit kilpailuttavat, kartoittavat ja hoitavat yritysten vakuutuksia ainoastaan yrityksen etu mielessään. Vakuutusmeklari rakentaa juuri sinun yrityksen tarpeisiin soveltuvan vakuutusturvan – näin pääset eroon turhista vakuutuksista eikä yrityksesi vakuutusturvaan jää liiketoiminnallisia riskejä lisääviä aukkoja. Laajan toimialatuntemuksensa ansiosta meklari pystyy varautumaan riskeihin, joita asiakas ei välttämättä ole aiemmin tunnistanut.

2. Enemmän valinnanvaraa

Joidenkin vakuutusyhtiöiden palvelut ovat saatavilla yrityksille ainoastaan vakuutusmeklarien kautta. Meklaripalveluja hyödyntämällä yrityksille avautuu siis monipuolisempi vakuutusvalikoima, ja sopimuksia on helpompi solmia myös ulkomaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Vakuutusturvaa voi olla tarpeen hakea ulkomailta esimerkiksi tilanteissa, joissa kotimaiset yhtiöt eivät tarjoa käyttötarkoitukseen sopivaa vakuutusta.

3. Edullisemmat vakuutusmaksut

Kun vakuutusmeklari tuntee yrityksesi toimialan hyvin ja karsii tarpeettomat vakuutukset turvastasi, voit säästää huomattavia summia vakuutusmaksuissa. Meklari myös seuraa aktiivisesti vakuutusalan hinta- ja ehtomuutoksia rakentaen jatkuvasti yhä kustannustehokkaampaa vakuutusturvaa.

Vakuutusmeklareilla on vahva neuvotteluasema vakuutusmarkkinoilla, sillä he voivat välittää kaikkien vakuutusyhtiöiden tuotteita ja heillä on valmiina hyvät suhteet sekä kotimaisiin että kansainvälisiin vakuutusyhtiöihin. Tämä johtaa edullisempiin sopimuksiin vakuutusyhtiöiden kanssa. Risk Consult on tuonut asiakkailleen jopa kymmenien prosenttien säästöjä vakuutusten vuosikustannuksiin. 

4. Huolettomuutta ja ajansäästöä

Yrityksesi vakuutusturvan ollessa auktorisoidun meklarin käsissä sinun ei tarvitse itse huolehtia vakuutusasioista. Samalla vapautat merkittävästi omaa sekä henkilöstösi aikaa varsinaiseen työntekoon.

5. Vakuutusmeklari pitää puolesi vahingon sattuessa

Vahinkotilanteessa vakuutusmeklari on korvaamaton apu. Meklari auttaa ja neuvoo vahinkoselvityksessä sekä tarkistaa korvauspäätöksen ja -summan oikeellisuuden. Lisäksi meklari neuvottelee asiakkaan puolesta ehtojen mukaisesta korvauksesta pitäen huolen siitä, että asiakas saa oikeamääräiset korvaukset.

Kiinnostuitko vakuutusmeklarin palveluista?

Lisää samasta aiheesta