Vakuutusten hoitaminen

Voit yhdellä yhteydenotolla ulkoistaa kaikki vakuutuksiin liittyvät kysymyksesi ammattilaisen hoidettavaksi. Risk Consultin nimetty vakuutusmeklari hoitaa asiakkuuttasi ja hankkii vastaukset. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, jonka riskit ovat hallinnassa ja vakuutukset oikein mitoitetut sekä hinnaltaan kilpailukykyiset.

Näin hoidamme vakuutuksiasi:

 • Tarkistamme vakuutuspostin ennen sen toimittamista sinulle ja korjaamme virheet
 • Seuraamme vakuutusalan hinta- ja ehtomuutoksia
 • Neuvomme sinua vakuutusasioissa
 • Teemme vuositarkastukset yhdessä kanssasi
 • Hoidamme tarvittavat vakuutusmuutokset
 • Järjestämme henkilökunnallesi vakuutuskoulutusta
 • Valvomme vahinkotilanteessa etujasi ja tarkistamme korvauspäätösten oikeellisuuden

Pyydä tarjous

Koulutus

Tarjoamme hoitosopimusasiakkaillemme monipuolisia vakuutuskoulutuksia. Koulutukset voivat käsitellä tiettyä vakuutuslajia, kuten henkilö- tai vastuuvakuutusta, tai tarjota yleisluontoista tietoa voimassaolevasta lainsäädännöstä ja parhaista käytännöistä. Räätälöimme koulutuksen sisällön aina tarpeittesi mukaan.

Pyydä lisätietoja

Riskienhallinta

Tunnet liiketoimintasi, mutta kuinka hyvin tunnet riskit? Riskienhallintaa ja vakuuttamista pidetään toisinaan virheellisesti samana asiana. Vakuutuksilla voidaan siirtää tiettyjä riskejä vakuutusyhtiöille, mutta riskien pienentämiseksi on käytössä muitakin keinoja. Vakuutusmeklari tarkastelee yritystä tuorein silmin ja saattaa osoittaa riskitekijöitä, joihin yrityksessä ei ole osauduttu varautua.

Riskienhallinnan vaiheet:

 1. Riskien kartoitus (uhkatekijöiden tunnistaminen)
 2. Riskien arviointi (riskit tärkeysjärjestykseen)
 3. Riskienhallintakeinojen valinta
 4. Riskienhallintasuunnitelma
 5. Seurantajärjestelmä

Riskienhallinnassa Risk Consult on yksi merkittävistä uranuurtajista Suomessa. Olemme olleet mukana Pk-Rh-järjestelmässä sen kehittämisvaiheesta alkaen. Tarjoamme riskienhallinnan palveluja hoitosopimusasiakkaillemme.

Uusi edullisempi vakuutuksesi on vain parin klikkauksen päässä. Ota yhteyttä