Risk Consult täyttää 35 vuotta

Risk Consult viettää tänä vuonna 35-vuotisjuhlavuottaan. On siis aika kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme luottamuksestanne ja hyvästä yhteistyöstä!

Risk Consult 35 vuotta

Vuosien varrella olemme kehittäneet suomalaista vakuutusmeklaritoimintaa, kasvattaneet jalansijaamme vaasalaisesta valtakunnalliseksi toimijaksi ja laajentaneet tarjontaamme vakuutuksista muihin yritystoiminnalle välttämättömiin palveluihin, kuten riskienhallintaan ja työterveyshuollon järjestämiseen.

Olemme jatkossakin se kotimainen, yrittäjävetoinen ja helposti lähestyttävä asiantuntijatalo, jonka puoleen kaikenkokoiset organisaatiot voivat kääntyä.

Juhlavuoden kunniaksi uudistimme verkkosivumme. Sivuilla voit tutustua uudistettuun palvelutarjontaamme, lukea muiden asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä sekä löytää arvokkaita vinkkejä vakuutusmeklarin blogista.

Kuvassa vasemmalta: Marjo Nyström, Timo Sarkkinen, Sinikka Suikkanen, Mikko Koskensyrjä, Sinikka Laakso, Pekka Tuohimaa ja Elisa Virtanen. Kuvasta puuttuvat Heikki Aumo ja Iina Högström.

Lisää samasta aiheesta