Paras mahdollinen työterveys­sopimus vakuutus­meklarin avulla

Yhteistyö Risk Consultin kanssa on tuonut ravintola- ja catering-ketju Unicalle merkittäviä säästöjä, turvaa sekä yrityksen tarpeita paremmin palvelevat vakuutus- ja työterveyssopimukset.

Unica pyörittää lähes 20 ravintolaa ja kahvilaa muun muassa Turun yliopiston ja ammattikorkeakoulun kampusalueilla. Yrityksen ja Risk Consultin tiet kohtasivat ensimmäisen kerran vuonna 2018, kun Risk Consult valikoitui Unican vakuutusten kilpailuttajaksi.

Timo Sarkkisen tekemän kilpailutuksen ansiosta saimme merkittäviä säästöjä vuosimaksuihin vakuutusyhtiön pysyessä kuitenkin samana, sanoo Unican toimitusjohtaja Krista Vanhala.

Myöhemmin kilpailutuksen jälkeen Unica päätti solmia jatkuvan hoitoasiakkuuden Risk Consultin kanssa. Omasta vakuutusmeklarista Vanhala kertoo olevan paljon apua.

– On turvallinen olo, kun tietää, että apua on aina saatavilla. Timo tarkistaa vakuutuksemme säännöllisesti samalla varmistaen, että yrityksemme riskit ovat hyvin hallinnassa ja mahdolliset hinnankorotukset aiheellisia.

Tarpeisiin istuva työterveyssopimus

Hoitoasiakkuuden alkamisen jälkeen suurin projekti on ollut Unican työterveyspalvelujen kilpailuttaminen. Tavoitteena oli paitsi saada sopimukselle edullisempi hinta myös ennen kaikkea sovittaa se paremmin Unican tarpeisiin.

Projektin aikana Timo Sarkkinen kävi neuvotteluja useiden työterveyspalvelujen tarjoajien kanssa löytääkseen Unicalle sopivimman ratkaisun. Kilpailutuksen lopputulokseen Vanhala on erittäin tyytyväinen.

– Kilpailutus toi meille kustannussäästöjä ja saimme juuri meille parhaan mahdollisen sopimuksen palveluiden näkökulmasta – vaikka palveluntarjoaja pysyi samana. Voimme nyt tukea henkilöstömme työkykyä paremmin sekä tarjota enemmän myös ennalta ehkäiseviä työterveyspalveluita.

Yhteistyö jatkuu

Vanhalan mukaan muun muassa säästöjen sekä parempien työterveys- ja vakuutussopimusten lisäksi vakuutusmeklarin käytön etuna on runsas ajansäästö.

– Esimerkiksi työterveyspalvelujen vertailu itse on erittäin haastavaa ja aikaa vievää, sillä sopimuksia on valtavasti erilaisia eikä hintatietoja ole helposti saatavilla. Timon asiantuntijuus ja apu oli kilpailutuksessa kullanarvoista, Vanhala toteaa.

– Yhteistyömme Timon kanssa jatkuu edelleen. Suosittelen vahvasti Risk Consultia muillekin vakuutusmeklaripalveluja kaipaaville yrityksille.

Timo Sarkkinen, vakuutusmeklari, Risk Consult

Kiinnostuitko vakuutusmeklaripalveluista?

Lisää samasta aiheesta