Korjauspartnerit

Rakentamisen asiantuntijat arvostavat kattavaa henkilöturvaa

Korjauspartnerit on helsinkiläinen korjausrakentamisen asiantuntijayritys, joka syntyi, kun joukko kokeneita alan ammattilaisia irtisanoutui monikansallisesta konsernista kokeillakseen siipiään yrittäjinä. Kun yritystä käynnisteltiin vuonna 2017, vakuutusten ottaminen ulkoistettiin vakuutusmeklarille:

– Liiketoiminta käynnistyi nopeasti ja meillä osakkailla oli kädet täynnä töitä. Totesimme, että vakuutusturvan kartoitukseen kuluisi järjettömästi aikaa eikä lopputulos olisi siltikään sataprosenttisen varma, muistelee toimitusjohtaja Arto Hakkarainen.

Niinpä Risk Consultin helsinkiläinen vakuutusmeklari Mikko Koskensyrjä sai toimeksiannon tehdä Korjauspartnerien vakuutusturvan lähtömitoituksen ja kilpailuttaa vakuutusyhtiöt.

Vaikka Korjauspartnerit ei itse rakenna, sen projektipäälliköt ja valvojat liikkuvat paljon työmailla joissa tapaturmia saattaa sattua. Siksi vakuutusturvan rakentamisessa käytettiin paljon aikaa henkilövakuutusten ominaisuuksien vertailuun. Pakollisten vakuutusten rinnalle otettiin vapaa-ajalla voimassa olevat henkilökunnan tapaturma- ja matkavakuutukset sekä laaja työterveyshuolto.

– Tällainen huolenpito on yritykseltä paitsi järkevää varautumista vahinkoihin, myös hyvä tapa sitouttaa huippuosaajat yritykseen, Koskensyrjä kertoo.

Muut Korjauspartnerien tarvitsemat vakuutuslajit liittyvät konsulttivastuuseen ja tilaajavastuulain edellyttämiin vastuukysymyksiin.

Korjauspartnerit on saanut lentävän lähdön, sillä kuusihenkinen osakasryhmä on kasvanut 20-päiseksi työyhteisöksi ja toiminta on laajentunut Turkuun. Vakuutusturva kasvaa yrityksen mukana Risk Consultin kanssa solmitun hoitosopimuksen ansiosta. Sopimuksen puitteissa Koskensyrjä seuraa alan lakien ja ehtojen muutoksia sekä neuvoo tarvittaessa vahinkoasioiden hoitamisessa.

– Mikon kanssa työskentelyssä olemme pitäneet erityisesti siitä, kuinka hän selvittää monimutkaiset ehdot ja termit meille selkokielellä, Hakkarainen kehuu.

Jutussa mainitut palvelut

 

Lisää samasta aiheesta