Vakuutusmeklari säästää valaistusasiantuntijan aikaa ja rahaa

Älykkäitä valaistusratkaisuja kuluttajille ja sähköalan ammattilaisille tarjoava kotimainen Airam Electric Oy Ab on luottanut Risk Consultin vakuutusmeklaripalveluihin jo vuodesta 2016. Yli satavuotiaalle yritykselle on tärkeää, että vakuutukset turvaavat kattavasti ja että vakuutusasioiden hoito ei nielaise liikaa aikaa talousjohtajan kalenterista.

Kun yrityksen vakuutusasiat askarruttavat tai toiminnassa tapahtuu jotain merkittävää, Airamin talousjohtaja Niclas Gayer pirauttaa vakuutusmeklarilleen Heikki Aumolle.

– Kun vakuutusmeklari huolehtii vakuutusturvasta ja kaikesta vakuutuksiin liittyvästä, säästän omaa työaikaani muuhun. On kätevää, että vakuutusasiat hoidetaan keskitetysti yhdessä paikassa ja minä voin luottaa siihen, että vakuutukset ovat kunnossa ja hintalappu järkevä, Gayer summaa.

Myös yhteydenpidon helppous vakuutusmeklariin saa Gayerilta pisteitä.

– Heikkiin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Tekstiviesti, sähköposti, soitto – kaikkien kautta asiat hoituvat. Nopea reagointi on näissä asioissa myös iso etu.

Vakuutukset turvaavat tuotantoa

Yhteistyö Risk Consultin kanssa on käynnistynyt jo ennen Gayerin saapumista taloon, mutta talousjohtajalla on vakuutusmeklarin roolista selkeä näkemys.

– Vakuutusmeklarin tärkein tehtävä on kertoa, jos vakuutusturvastamme puuttuu jotain. Esimerkiksi kun Airam puolitoista vuotta sitten hankki tuotantolaitoksen Lahdesta, kiersimme heti kauppakirjojen laatimisen jälkeen toimitusjohtajamme ja vakuutusmeklarimme Heikin kanssa tehtaan läpi. Sen jälkeen Heikki kertoi, mitä vakuutuksia tarvitaan ja miten edetään, Gayer kuvaa.

Vakuutusten muutosten lisäksi Risk Consultin vakuutusmeklari huolehtii Airamin vakuutuksiin liittyvistä tarjouksista ja kilpailutuksista.

– Asiantuntijuuden lisäksi meklarilla on hyvä neuvotteluasema vakuutusyhtiöihin päin, koska he tuntevat vakuutusyhtiöt, ihmiset ja palvelut. Eräs tämänhetkisen vakuutusyhtiömme kilpailija otti minuun yhteyttä ja kysyi, saisiko tehdä tarjouksen. Kun kerroin vakuutusmeklaristamme, hän vastasi ”Minä tunnenkin Heikin, soitanpa hänelle.” Taas säästyi minun aikaani, Gayer naurahtaa.

Laadukkaista ja laajasti saatavilla olevista tuotteistaan tunnetulle Airamille vakuutukset ovat ensisijaisesti turva, joka varmistaa selustan, jos tapahtuu jotain odottamatonta.

– Vakuutuksilla on tärkeä rooli, sillä toimintaamme kuuluu tuonti Aasiasta. Tuotteet siirtyvät omistukseemme jo, kun laiva lastataan Kiinassa. Kuten Suezin kanavan parin vuoden takaiset tapahtumat osoittivat, vakuutusten täytyy olla ajan tasalla.

Heikki Aumo, vakuutusmeklari, Risk Consult

Kiinnostuitko vakuutusmeklaripalveluista?

Lisää samasta aiheesta