Mikko Koskensyrjä ja Marjo Nyström

Risk Consult mukaan ELY-keskuksen kehittämispalveluihin

Risk Consult on nyt ELY-keskuksen hyväksymä konsultointipalvelujen tarjoaja. Voit siis saada vakuuttamisen ja riskienhallinnan asiantuntijoilta apua yrityksesi kehittämishankkeeseen huomattavan edullisesti. Yhden konsulttipäivän hinta yritykselle on vain 325 € + alv.

ELY-keskuksen Yrityksen kehittämispalvelut on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittää toimintaansa. Yritys voi saada kehittämishankkeilleen 15 konsultointipäivää kolmen vuoden aikana.

Palvelut

Risk Consult toimii palveluntarjoana Kasvu, kansainvälistyminen ja uudistuminen -kategoriassa. Tämän otsikon alla tarjoamme asiantuntijapalvelujamme mm. seuraavissa kehittämistarpeissa:

Konsultointipalvelu on tarkoitettu strategisen kehittämisen tueksi. Sitä ei siis voi saada operatiivisen toiminnan pyörittämiseen.

Konsultit

Marjo Nyström, vakuutusmeklari, Risk ConsultMarjo Nyström

Marjo Nyström on koulutukseltaan lakimies. Hän on vahvistanut osaamista Aalto Yliopistossa Turvallisuusjohtamisen koulutuksessa (TJK) sekä suorittanut Risk Manager SLY ja EOQ -sertifioinnin vuonna 2021. Hän on toiminut vakuutus- ja riskienhallinnan asiantuntijatehtävissä yli 20 vuoden ajan. Hänellä on myös opettajapätevyys ja laaja kokemus koulutustehtävistä. Risk Consultin vakuutusmeklarina hän on toiminut vuodesta 2010.

Yhteystiedot

Mikko Koskensyrjä, vakuutusmeklari, Risk ConsultMikko Koskensyrjä

Mikko Koskensyrjä on koulutukseltaan turvallisuustekniikan diplomi-insinööri ja toiminut vakuutusalan ja riskienhallinnan asiantuntijatehtävissä 25 vuoden ajan. Hän on toiminut 6 vuotta Risk Consultilla vakuutusmeklarina ja suorittanut Risk Manager, SLY ja EOQ sertifioinnin 2021. Hänellä on myös ammattiopettajan pätevyys.

Yhteystiedot

Toimi näin

Ota ensin yhteyttä Marjoon tai Mikkoon, niin keskustellaan kehittämistarpeestasi ja laaditaan alustava toteutussuunnitelma. Voit myös olla yhteydessä alueesi ELY-keskuksen yhteyshenkilöön ja tarkistaa, onko yrityksesi oikeutettu tähän tukeen.

Lisää samasta aiheesta