Relicomp

Ohutlevyteollisuuden alihankkija löysi vakuutusmaksuista merkittävän kilpailuedun

Relicomp on vuonna 1992 perustettu metalliteollisuusyritys, jonka tehdas sijaitsee Kurikassa Etelä-Pohjanmaalla. 130 henkilöä työllistävän yrityksen vuotuinen liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa.

Relicompin merkittävimpiä riskejä ovat työtapaturmat sekä laiterikoista johtuvat keskeytykset tuotannossa. Yrittäjät Marko ja Tiina Jyllilä hoitivat pitkään perheyrityksensä vakuutusasioita oman toimen ohessa, kunnes keväällä 2017 vakuutukset kilpailutettiin Risk Consultin ehdotuksesta. Kilpailutus osoittautui silmät avaavaksi kokemukseksi.

“Vakuutusyhtiö ei vaihtunut ja vakuutusten sisältö pysyi pääpiirteittäin samana, mutta merkittävästi edullisemmilla kustannuksilla. Joidenkin vakuutuslajien kohdalla kustannukset putosivat kymmeniä prosentteja”, kertoo Tiina Jyllilä.

Risk Consultin osaaminen kilpailutuksen toteuttamisessa teki Relicompiin niin hyvän vaikutuksen, että yhteistyötä päätettiin syventää solmimalla hoitosopimus. Nyt kurikkalaiset voivat käyttää aikansa fiksummin tehtaan pyörittämiseen, kun vakuutusmeklari hoitaa kaikki vakuutusasiat vahinkoneuvonnasta vuosittaisiin tarkastuksiin.

“Kannustan lämpimästi muitakin yrittäjiä käyttämään vakuutusmeklarin palveluita ja hyödyntämään vakuutusmaksuissa piilevän kilpailuedun!” Jyllilä päättää.

Lisää samasta aiheesta