Teollisuuden kunnossapito

Risk Consult aloittaa yhteistyön JK-Savingsin kanssa

Vakuuttamisen ja teollisuuden kunnossapidon asiantuntijat etsivät nyt yhdessä säästöjä ja parannuskohteita teollisuudessa toimiville yrityksille.

Risk Consult on sopinut yhteistyösopimuksen teollisuuden asiantuntijayritys JK-Savingsin kanssa. Yhteistyön myötä Risk Consult toteuttaa JK-Savingsin asiakkaiden tarvitsemat vakuutusturvan tarkastukset ja kilpailutukset. Vakuutusyhtiöistä riippumattoman vakuutusmeklarin tärkein tehtävä on varmistaa vakuutusturvan riittävyys, mutta usein meklari pystyy löytämään myös merkittäviä, jopa kymmenien prosenttien säästöjä vakuutusmaksuihin.

JK-Savings toimii yritysten apuna mm. teollisuuden palvelusopimusten kilpailutuksissa, investointihankkeissa ja muissa hankinnoissa. Yrityksen tehtävänä on löytää asiakkailleen heidän tuotantoonsa parhaiten soveltuva palveluntuottaja, joka varmistaa tuotannon häiriöttömän toiminnan kustannustehokkaasti. Kuten meklarit vakuutusalalla, JK-Savingskin on toimittajista riippumaton asiantuntija. Yritystä johtavilla Kössi Tuomisella ja Juha Nurmenrinnalla on yhteensä yli 40 vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidon ja koneenrakennuksen eri tehtävissä.

Risk Consult on vuonna 1987 perustettu, auktorisoitu vakuutusmeklariyritys. Vakuutusmeklarimme neuvottelevat asiakkailleen edullisempia vakuutuksia, varmistavat vakuutusturvan riittävyyden sekä auttavat vakuutusasioiden hoitamisessa ja vahinkoneuvonnassa. Lisäksi tarjoamme riskienhallinnan koulutusta ja ohjausta.

Tutustu JK-Savingsin verkkosivustoon

Lisää samasta aiheesta