Tukea kasvaville ja kehittyville yrityksille

Vakuutusmeklari Marjo Nyström

ELY-keskuksen Yrityksen kehittämispalvelut on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittää toimintaansa. Yritys voi saada kehittämishankkeilleen 15 konsultointipäivää kolmen vuoden aikana. Yhden konsulttipäivän hinta yritykselle on vain 325 € + alv.

Konsultoinnin teemat

Risk Consult toimii palveluntarjoana Kasvu, kansainvälistyminen ja uudistuminen -kategoriassa. Tämän otsikon alla tarjoamme asiantuntijapalvelujamme mm. seuraavissa kehittämistarpeissa:

  • riskienhallintapalvelut ja riskienhallintakoulutus
  • vakuutusanalyysit ja kartoitukset
  • työterveyspalvelun yhteensovittaminen henkilövakuutusten kanssa
  • henkilöstön sitouttaminen vakuutuksilla
  • vakuutusten uudelleenjärjestely osana yritysjärjestelyä tai omistajanvaihdosta
  • kansainvälistyvän yrityksen vakuutukset ja riskienhallinta

Konsultointipalvelu on tarkoitettu strategisen kehittämisen tueksi. Sitä ei siis voi saada operatiivisen toiminnan pyörittämiseen.

Konsultit

Marjo Nyström

Marjo Nyström, vakuutusmeklari, Risk ConsultMarjo Nyström on koulutukseltaan lakimies. Hän on vahvistanut osaamista Aalto Yliopistossa Turvallisuusjohtamisen koulutuksessa (TJK) sekä suorittanut Risk Manager SLY ja EOQ -sertifioinnin vuonna 2021. Hän on toiminut vakuutus- ja riskienhallinnan asiantuntijatehtävissä yli 20 vuoden ajan. Hänellä on myös opettajapätevyys ja laaja kokemus koulutustehtävistä. Risk Consultin vakuutusmeklarina hän on toiminut vuodesta 2010.

Lisätietoja Marjosta

Toimi näin

Ota ensin yhteyttä Marjoon tai Mikkoon, niin keskustellaan kehittämistarpeestasi ja laaditaan alustava toteutussuunnitelma. Voit myös olla yhteydessä alueesi ELY-keskuksen yhteyshenkilöön ja tarkistaa, onko yrityksesi oikeutettu tähän tukeen.