Tuttu vakuutusmeklari on taksiyhtiön tuki ja turva

Ruotsalainen taksiyhtiö Cabonline rantautui Suomeen vuonna 2017 merkittävien yritysostojen kautta. Muun muassa Suomen tunnetuin taksibrändi, Kovanen, siirtyi tuolloin Cabonlinen omistukseen. Näin konserni hakee hyvää lähtöruutua tulevalle kesälle, jolloin taksien hinnoittelu ja lupamenettely vapautuvat maassamme.

Cabonlinen suomalaisen tytäryhtiön talousjohtaja Petri Pellonmaa oli tehnyt yhteistyötä Risk Consultin vakuutusmeklari Heikki Aumon kanssa jo edellisessä työpaikassaan, joten hän tiesi heti kenelle soittaa.

“Vakuutukset ovat toimialallamme merkittävä kuluerä, joista pitää hakea synergia- ja suuruusetuja. Ulkoistin mielelläni vakuutusasiat tutulle asiantuntijalle, sillä itselläni oli kädet täynnä töitä Suomen-toimintojen käynnistämisessä”, Pellonmaa kuvailee.

Yhteistyön aluksi Risk Consult kilpailutti lakisääteiset tapaturma- ja henkivakuutukset, joiden listahinnoista saavutettiin kiitettävä alennus. Seuraavaksi Aumo tarkisti ruotsalaiskonsernin ja suomalaisen tytäryhtiön vakuutusturvan päällekkäisyyden. Samalla otettiin lliikennevakuutukset ja kaskot noin 250 autoon.

Risk Consultin vakuutusmeklareiden tarjoama apu ei aina rajoitu vain vakuutuksiin. Monipuolisen liike-elämätaustan omaava Aumo avusti Cabonlinea taksiyrittäjille suunnatun uuden palvelukumppaniverkoston perustamisessa.

“Heikistä oli paljon apua: hän etsi vakuutuskumppanin ja auttoi muutenkin paketin kasaamisessa”, Pellonmaa kiittelee.

Jutussa mainitut palvelut

Kysy mitä tahansa yrityksen vakuuttamisesta - ilmaiseksi. Varaa konsultaatio