Persons

Pekka Tuohimaa

Pekka är en verklig tungviktare inom försäkringsbranschen – före Risk Consult hann han jobba inom flera stora inhemska försäkringsbolag i över 30 års tid. Nu njuter han av tillvaron som oberoende konsult, och av möjligheterna att dela med sig av sin långa erfarenhet åt kunderna. Pekka är framförallt specialiserad på försäkringsskyddet inom transportbranschen och servicebranschen.

Pekka jobbar främst i Birkaland, men har kunder runtom i landet. På sommaren trivs han på golfplanen och på vintern i slalombacken.

Timo Sarkkinen

Tack var sin mångsidiga bakgrund har Timo Sarkkinen ovanligt goda förutsättningar att hitta ett bättre försäkringsskydd åt kunderna. Timo har nämligen jobbat både som företagare och försäljare, och dessutom har han haft ledande positioner inom många branscher, från import av konsumtionsvaror till socialbranschen. Med försäkringar har Timo jobbat i över 10 år.

Timo är stationerad i S:t Karins i närheten av Åbo, men han har kunder över hela landet.

Besöksadress:

Codeal Services, Piispanristintie 2C
20760 Piispanristi

Sinikka Suikkanen

Sinikka är ett erfaret proffs inom företagsförsäkringar, som började jobba på Risk Consult i början av 2017. Tidigare har Sinikka jobbat inom bank- och försäkringsbranschen samt med försäljning. Sitt teoretiska kunnande har hon hämtat på Vasa universitet där hon studerat ekonomi, statistik, marknadsföring och ledarskap. Hon har magisterexamen i ekonomi.

Sinikka specialområde på Risk Consult är företagarnas socialskydd, riskpersonförsäkringar samt pensionslösningar. I de här frågorna betjänar hon kunder runtom i Finland. Sinikka gillar att jobba med intressebevakning för kundernas del, när hon får utnyttja hela sitt kunnande för att bygga upp ett bra försäkringsskydd.

Sin fysiska kondition sköter Sinikka om genom att gå på gym, simma och springa med sina två hundar. Lugnet hittar hon på sommarstugan med en god bok.

Iina Högström

Iina fungerar som assistent åt Risk Consults försäkringsexperter och sköter löpande ärenden på kontoret i Vasa. Vid sidan av jobbet hon studerar juridik på Helsingfors universitet. Iina har jobbat på Risk Consult i knappt två år och har under den tiden lärt sig mycket om företagande och olika försäkringsformer.

Heikki Aumo

Heikki har närmare 20 års erfarenhet av försäkringsbranschen. Före Risk Consult jobbade han som riskchef på Tapiola, och han har gedigen erfarenhet av riskhantering för företag. Tack vare sin utbildning som ingenjör har han lätt att förstå teknologi och specialbehov inom produktionsinriktade företag. Heikki tycker jobbet är roligast när han lyckas hjälpa kunderna.

Heikki jobbar utgående från Tavastehus och sköter kunder i hela södra Finland. Fritiden fylls av motionering, engagemang för idrottsföreningar och uppfödning av hundar.

Marjo Nyström

Marjo är den i vårt team som har de bästa kontakterna till internationella försäkringsbolag, och hon är också insatt i specialförsäkringar för t.ex. kidnappningar och lösensummor. De här försäkringarna är ovanliga i Finland men kan behövas då man reser ute i världen. Marjo är specialiserad på företag som idkar utrikeshandel och hon har en kandidatexamen inom juridik. Hon är också utbildad i företagens säkerhetsledning (TJK-utbildning).

Marjos kunder finns främst i Vasa och i huvudstadsregionen. På fritiden gillar hon att vistas på sommarstugan med familjen och att resa.

Sinikka Laakso

Sinikka har jobbat på Risk Consult sedan 2005. Hon sköter framförallt kunder inom offentlig sektor och små och medelstora företag i Österbotten. Sinikka är mycket välbekant med lagstadgad olycksfallsförsäkring och lagen om offentlig upphandling. Hon tycker att det är en win-win-situation att använda försäkringsmäklare: försäkringarna upphandlas av ett proffs och dessutom sparar kunden pengar genom förmånligare försäkringsavgifter.

Fråga vad som helst om företagets försäkringar - gratis. Boka tid