Persons

Pekka Tuohimaa

Pekka on todellinen vakuutusalan konkari, sillä ennen Risk Consultiin siirtymistä hän ehti työskennellä suurissa kotimaisissa vakuutusyhtiöissä lähes 30 vuoden ajan. Nyt hän nauttii työstään yhtiöistä riippumattomana asiantuntijana, joka saa käyttää laajaa näkemystään asiakkaan etujen ajamiseen. Pekka on erikoistunut etenkin kuljetusyritysten ja palvelualalla toimivien yritysten vakuutusturvaan ja riskeihin.

Pekan ydinaluetta on Pirkanmaa, mutta hänellä on asiakkaita myös muualla. Vapaa-ajalla hänet löytää kesällä golf-viheriöltä ja talvisin mutkamäestä.

Pekan LinkedIn-profiili

Timo Sarkkinen

Timo Sarkkisen monipuolinen tausta antaa hänelle poikkeukselliset vahvuudet löytää asiakkaille parempia vakuutusratkaisuja. Hän on nimittäin toiminut niin yrittäjänä, kehityspäällikkönä kuin johtotehtävissä usealla eri toimialalla kuluttajatuotteiden maahantuonnista sosiaalipalveluihin. Asiakkaita Timolla on muun muassa rakennus-, palvelu- ja ICT-toimialoilta sekä teollisuudesta. Vakuutusalalla hän on työskennellyt vakuutusyhtiössä sekä vakuutusmeklarina yhteensä yli 10 vuotta.

Timon työpiste sijaitsee Kaarinassa Turun kupeessa, mutta hänellä on asiakkaita myös muualla Suomessa.

Käyntiosoite:

Piispanristintie 2C
20760 Piispanristi

Lue Timon asiakastarinat:

Sinikka Suikkanen

Sinikka on yritysvakuuttamisen kokenut ammattilainen, joka on työskennellyt aikaisemmin pankki- ja vakuutusalalla sekä myyntitehtävissä. Risk Consultissa työskentelyn hän aloitti vuoden 2017 alussa ja vakuutusmeklarin tutkinnon hän suoritti loppuvuodesta. Teoriaosaaminen on hankittu Vaasan yliopistossa taloustieteen, tilastotieteen, markkinoinnin ja johtamisen opinnoista. Koulutukseltaan Sinikka on kauppatieteen maisteri.

Risk Consultissa Sinikan erityisosaamista ovat yrittäjän sosiaaliturva, riskihenkivakuutukset, työterveyshuolto ja eläkeratkaisut. Näissä asioissa hän palvelee asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. Sinikka nauttii asiakkaiden edunvalvonnasta ja siitä, kun hän pääsee hyödyntämään asiantuntemustaan näiden vakuutusturvan rakentamisessa.

Fyysisestä kunnostaan Sinikka huolehtii käymällä kuntosalilla, uimassa ja lenkkeilemällä kahden koiransa kanssa. Mieltään hän rentouttaa mieluiten mökillä hyvää kirjaa lukien.

Iina Högström

Iina avustaa Risk Consultin vakuutusasiantuntijoita tehtävissään ja hoitaa Vaasan toimipisteen juoksevia asioita. Työn ohessa hän opiskelee oikeustiedettä Helsingin yliopistossa. Risk Consultilla vietettyjen kahden vuoden aikana hän on oppinut paljon yrittämisestä ja eri vakuutuslajeista.

Vapaa-ajalla Iinan löytää todennäköisimmin tanssiharjoituksista tai kuntosalilta.

Mikko Koskensyrjä

Mikko Koskensyrjällä, on takanaan jo 20 vuotta työkokemusta vakuuttamisesta ja riskienhallinnasta. Hän on työskennellyt aikaisemmin Tapiolassa ja LähiTapiolassa. Riskienhallinnassa hän on suorittanut EOQ Risk Manager -sertifioinnin. Vakuutustutkinnon lisäksi Mikon taskussa on diplomi-insinöörin paperit.

Mikko palvelee pääosin pk-seudulla ja Uudellamaalla toimivia asiakkaitamme kotikaupungistaan Helsingistä käsin. Hänen vapaa-ajan tavoitteenaan on edistää viihtyisyyttä ja turvallisuutta taloyhtiömuotoisessa asumisessa.

Mikko Koskensyrjä Twitterissä
Mikko Koskensyrjä LinkedInissä

Lue Mikon asiakastarinat:

Heikki Aumo

Heikillä on parinkymmenen vuoden kokemus vakuutusalalta. Ennen Risk Consultia hän työskenteli pitkään Tapiolassa riskipäällikkönä, joten hänellä on vahva kokemus yritysten riskienhallinnasta. Insinöörin koulutus auttaa puolestaan ymmärtämään teknologiaa ja tuotannollisten yritysten erityistarpeita. Vakuutusmeklarin työssä Heikki nauttii eniten onnistumisista asiakkaiden auttamisessa.

Hämeenlinnasta käsin työskentelevä Heikki palvelee asiakkaitamme kaikkialla eteläisessä Suomessa ja osin pohjoisempanakin.

Lue Heikin blogit

Lue Heikin asiakastarinat:

Marjo Nyström

Yli 20 vuotta vakuutusalalla toimineella Marjolla on tiimistämme parhaimmat kontaktit kansainvälisiin vakuutusyhtiöihin. Hän hallitsee ulkomaankauppaa tekevien yritysten IPR-asiat ja erikoisvakuutuslajit, kuten kidnappaus- ja lunnasvakuutukset. Yritysten turvallisuusasioiden tietämystään Marjo on lisäksi vahvistanut suorittamalla turvallisuusjohdon koulutusohjelman (TJK) ja EOQ Risk Manager -sertifioinnin. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti.

Marjon asiakkaat ovat pääosin kotikaupungissa Vaasassa sekä pääkaupunkiseudulla. Vapaa-aikanaan hän nauttii perheensä kanssa mökkeilystä ja matkustelusta.

Lue Marjon asiakastarinat:

Sinikka Laakso

Sinikka on ollut Risk Consultin palveluksessa vuodesta 2005 alkaen. Hän hoitaa pääosin julkisen sektorin sekä Pohjanmaan seudun pk-yritysten asiakkuuksia. Vakuutuslajeista Sinikka tuntee tarkasti hankintalain ja lakisääteisen tapaturmavakuutuksen kiemurat. Hänen mielestään vakuutusmeklarin käyttö on win-win-tilanne: asiakas saa kumppanikseen ammattimaisen vakuutusten ostajan sekä säästää rahaa vakuutusmaksuissaan.

Sinikka työskentelee Risk Consultin päätoimipisteessä Vaasassa. Vapaa-ajalla hänet tapaa usein kävelylenkiltä tai jumpasta.

Lue Sinikan asiakastarinat:

Kysy mitä tahansa yrityksen vakuuttamisesta - ilmaiseksi. Varaa konsultaatio